Altitoy-Ternua 2014

Els dies 8 i 9 de febrer, varem participar a l'anomenada Pierre Menta del Pirineu, la cursa més alpina i popular del Pirineu. 
Aquesta cursa de dos dies, que té la seva base al poble de Luz Saint Sauveur, està envoltada pel Pic du Midi de Bigorri, Bareges i Luz Ardien, està agafant molt prestigi per la seva bona organització, l'abundant participació -uns 600 participants- i el seu exigent recorregut. 
Hi han dos recorreguts, l'A i el B. L'A més exigent i llarg i el B una mica més suau, encara que continua sent molt exigent. Nosaltres van participar al recorregut A.

El dia 8, varem sortir a les 7h30 del matí des de l'estació d'esquí de Bareges, per realitzar un recorregut de 21 km amb un desnivell positiu de 2162 m i 1959 m negatius. El nostre temps va ser de 3h42'.

Recorregut dia 8.

El dia 9, la sortida va ser des de l'estació d'esquí de Luz Ardien, per fer un recorregut de 18 km amb un desnivell de 2466 m positius i 2040 negatius. El temps total 4h04'.

Recorregut dia 9.

Bon ambient i molt nivell els dos dies. Els itineraris es van haver de modificar pel fort risc d'allaus i l'organització va traçar gran part del recorregut per les pistes.

El nostre vídeo, molt curtet! És que amb la velocitat no estaven molt per filmar...!!!



Comentaris